#5000 | 2015-09-17 København, Denmark

Projektleder til et APP projekt (deltid)

Kunden ønsker at indkøbe en robust og kompetent projektleder til gennemførelse af initierings-, anskaffelses- , gennemførelses- og afslutningsfasen.

Ansatte hos kunden tidsregistrerer i dag via egen pc. De nuværende muligheder for tidsregistrering kræver således adgang til en pc. Brugeroplevelsen opleves ikke som specielt god.

Det skal være nemmere og mere tilgængeligt for de ansatte at foretage tidsregistrering uanset, hvilken arbejdssituation de befinder sig i. Ved at gøre tidsregistrering mere tilgængelig i hverdagen, er ønsket at opnå en hyppigere og dermed (formodentligt) mere korrekt registrering af tid og aktiviteter for de ansatte.

Projektet skal levere en ny og mobil løsning til tidsregistrering, der skal være nem og let tilgængelig, så vil projektet udarbejde en app. Projektet består af tre overordnede leverancer:
  • en analyse af, hvordan en tidsregistrerings app som koncept kan løse forretningens behov
  • en prototype på appen, der kan testes af forretningen, for dermed at sikre, at formålet om brugertilfredshed er opfyldt
  • samt en leverance af den endelige app med integrationer til det bagvedliggende system

Der kræves mindst 5 års erfaring som projektleder for it-projekter.

Krav til kompetencer:

  • Dokumenteret erfaring med app-projekter.
  • Dokumenteret erfaring med indholdsmæssigt lignende projekter.

Konsulenten skal som minimum være certificeret inden for Prince 2, PMI eller tilsvarende.

Projektet har en godkendt Business Case og befinder sig nu i initieringsfasen. Projektlederens første opgave vil derfor blive at udarbejde en PID.

Projektet starter d. primo september og er estimeret til 380 projektledelsestimer frem til det tentative sluttidspunkt i marts 2017.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: 380 timer fra nu og til marts 2017 cirka
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.