#4967 | 2015-09-07 København, Denmark

Bred BI erfaring

Vi søger to konsulenter med bred BI erfaring der sammen kan frembringe en ny løsning til vores kunde. Formålet med løsningen er at understøtte to forretningsprocesser, der i dag foregår via Microsoft Excel. Den nye løsning er ikke tænkt fuldautomatisk. Værktøjet skal på sigt kunne konfigureres og udvikles videre så det kan løse andre problemstillinger.

Løsningen skal udvikles med standard komponenter og gerne med konfigurerede løsninger af standard software. Eksempler på standard software: Master Data Management, Forms og Workflow.

Kunden har et stort data warehouse miljø og løsningen vil indgå både som interface og som datakilde i dette miljø. BI miljøet er baseret på SYBASE og Business Objects med Informatica som ETL værktøj. Hvis den foreslåede løsning ligger indenfor den samme teknologi, så vil det anses som en fordel.

Det er et krav at konsulenterne har bred BI erfaring og meget gerne hos offentlige kunder. Den ene konsulent skal endvidere påtage sig projektlederrollen.

Start: 1. oktober 2015
Varighed: Ca. 2½ måned
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.