#4586 | 2015-04-27 København, Denmark

Projektleder (offentlig erfaring)

Konsulenten skal forestå projektledelse og forandringsledelse gennem anskaffelsesfasen samt implementeringen af kundens nye system. Forløbet ifm udvikling og implementering forventes gennemført efter agile metoder.

Kunden har på Leverancens starttidspunkt en godkendt PID og skal efter en teknisk dialog med markedet til at igangsætte udbuddet, som forventes gennemført som et begrænset EU-udbud. Kunden har endvidere gennemført både forretnings- og arbejdsgangsanalyser, hvor AS-IS og TO-BE situationen er skitseret.

Konsulenten skal ifm. projektet forestå projektledelse efter den fællesoffentlige IT-projektmodel og skal herunder løse følgende opgaver:

  • Projektledelse i anskaffelsesfasen, herunder: o Udarbejdelse af input til udbudsbekendtgørelse o Vurdering af indkomne anmodninger om prækvalifikation o Koordinering og udarbejdelse af input til udbudsmateriale o Udarbejdelse af input til spørgsmål/svar i tilbudsfasen o Evaluering af de indkomne tilbud i overensstemmelse med udbudsbetingelserne o Gennemførsel af afklaringsfase med den valgte leverandør
  • Projektledelse i implementeringsfasen, herunder: o Leverandørstyring o Ledelse af den decentrale udrulning over hele landet o Forandringsledelse i forbindelse med projektet
  • Løbende rapportering til It-projektråd
  • Løbende sparring og vidensdeling med øvrige medarbejdere for at sikre fremdriften af op-gaven internt hos Kunden.

Kompetencekrav:

  • Konsulenten skal have dokumenterede kompetencer inden for Den fællesoffentlige IT-projektmodel.
  • Konsulenten skal have dokumenterede kompetencer inden for IT-projektledelse efter anerkendt metode, fx PRINCE2.
  • Konsulenten skal have dokumenterede kompetencer inden for organisatorisk forandringsledelse i større distribuerede organisationer.
  • Konsulenten skal have dokumenterede kompetencer inden for gennemførsel af projekter i samarbejde med Statens It-projektråd.


Start: Maj
Varighed: 14 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.