#4508 | 2015-03-26 København, Denmark

.NET Udvikler

Kunden vil etablere dataflow fra standardsystemer til egenudviklede produktionssystemer. Projektet omfatter systemer der bygger på flere forskellige teknologier, herunder både Java-platformen og .Net-platformen.

Der skal på standardsystemer etableres nye arbejdsgange og nye systemintegrationer. I denne del indgår bl.a. rapportegenerering og xml-transformation.

Der skal på Kundens integrationsplatform etableres tilsvarende integtrationsløsninger. Platformen er Java-baseret på Weblogic og anvender Apache Camel.

Der skal etableres et egenudviklet fremskudt API foran standardsystemerne. Dette API udvikles i Java m. SpringBoot, og skal anvende MongoDB eller anden NoSQL datastore.

Der skal ændres forretningslogik, integrationslogik og dataformat i et egenudviklet .Net/C# og MongoDB baseret assetmanagementsystem. Der skal ydermere arbejdes med bl.a ASP.NET MVC, WebApi og REST-API design.

Der skal ændres forretningslogik, integrationslogik og arbejdsgange et egenudviklet .Net/C# og MSSQLServer baseret produktions- og distributionssystem. Der indgår både webfrontend og backend i løsningen. Der skal arbejdes med håndtering af mediefiler og broadcast domænet generelt.

Microsoft-konsulenterne skal indgå i arbejdet på minimum en af .Net-delene i løsningen, med tilhørende teknologier nævnt ovenfor.

Konkrete opgaver:

 Der skal ændres forretningslogik, integrationslogik og dataformat i et egenudviklet .Net/C# og MongoDB baseret assetmanagementsystem. Der skal ydermere arbejdes med bl.a ASP.NET MVC, WebApi og REST-API design.

 Der skal ændres forretningslogik, integrationslogik og arbejdsgange et egenudviklet .Net/C# og MSSQLServer baseret produktions- og distributionssystem. Der indgår både webfrontend og backend i løsningen. Der skal arbejdes med håndtering af me-diefiler og broadcast domænet generelt.

.Net-miljøet der arbejdes med i projektet kører på ASP.NET MVC og WebApi, og hostes på Windows 2012 Server. Kunden anvender C# og Visual Studio 2012. Af yderligere centrale teknologikomponenter kan nævnes MongoDB, MSSQLServer og SOLR.

Kildekode ligger i GitHub og bygges af Cruise Control.
Kunden tilstræber en høj grad af anvendelse af Open Source.
Kunden kører projekterne til dels efter agile principper.

Ønskede kompetencer:

C#
.NET

Start: April
Varighed: 3-6 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.