#4407 | 2015-03-02 Aarhus, Denmark

SAP autorisationsekspert

Gennem de seneste år har vores kunde bygget og implementeret en af Danmarks absolut mest omfattende SAP-installationer, der har til formål at understøtte arbejdet på tværs af virksomheden - i såvel ind- som udland. Kunden er en af Danmarks mest synlige virksomheder.

Den centrale it-afdeling har til huse ved Aarhus og tæller knap 200 personer. Du bliver en del af et professionelt team med ni kolleger, der arbejder med brugere og rettigheder - fire heraf arbejder med SAP-autorisationer.

Du får en central stilling, hvor du skal bygge og vedligeholde roller i SAP i tæt samarbejde med organisationen. Du deltager i opgraderinger af de eksisterende SAP-systemer, og du får en rolle i implementeringen af nye SAP-systemer.

Målet er naturligvis at sikre, at alle deres brugere har adgang til netop de data og systemer, der skal til, for at de kan udføre deres opgaver godt, professionelt og effektivt til gavn for deres kunder.

Krav til konsulenten:
  • Du har minimum 5 års erfaring med SAP-autorisationer herunder gerne specifikt med HR, BI, PI, HANA, Business Objects og/eller Solution Manager.
  • Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med eCatt, Enterprise Portal, NWBC (NetWeaver Business Client), Web Dynpro og/eller Solution Manager Work Centers.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale.

Din tilgang til dine opgaver er struktureret, og du er omhyggelig og grundig i udførelsen af dit arbejde samtidig med, at du bevarer overblikket, så du kan prioritere din hverdag og overholde deadlines. Du er god til at sætte dig ind i brugerens behov, og du forstår at gennemskue komplekse problemstillinger, så du altid er i stand til at skabe den bedst mulige løsning.

Du indgår naturligt i et professionelt team med et bredt samarbejde ud i organisationen samtidig med, at du arbejder selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver og ansvarsområder. Du brænder for dit fag, så det falder dig naturligt at følge med i udviklingen på området, ligesom du er hurtig til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i nye værktøjer og fagområder.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: Tre måneder plus option på tre måneder
Arbejdssted: Aarhus
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.