#4378 | 2015-02-16 Storkøbenhavn, Denmark

Proceskonsulent til mobile devices

Vores kunde skal bruge en ekspert inden for applikationsudvikling til mobile devices.

Det, der søges, er ikke en tekniker, men en procesmand m/k, der kan lave optimerede og effektive processer for afvikling af test mhp. opsamling af data fra testbrugere, fejlisolering og diagnose (arbejdet heri laves af kundens teknikere) samt logning og opbygning af løsningsdatabase.

Konsulenten skal ikke selv lave noget teknisk, men skal helst have viden fra lignende udvikling i mobil-branchen (mobile device, optimalt Windows mobile 6.5).

Opgaven består i:
Implementere en struktureret tilgang til test og isolering af fejl i et projekt med applikationsudvikling til mobile devices (Stregkode scannere).

Konsulenten skal kunne udvikle, dokumentere og implementere processer til projektet og brugerne (lagerarbejdere) således at projektet får en langt hurtigere og mere entydig adgang til test, identificering og isolering af fejl samt dokumentation og tracking.

Selve den tekniske problemløsning håndteres andetsteds, hvilke konsulenten også skal kunne koordinere sammen med projektlederen. Konsulenten skal forstå de processer, der er nødvendige for, at komplekse fejl løses via et samarbejde med flere forskellige tekniske afdelinger.

Varighed:
84 timer pr. måned i gennemsnit – nogle uger fem dage andre tre dage, i alt i ca. fire måneder. Der vil komme nogle dage hvor der er testafvikling i Jylland.

Start: Marts
Varighed: Ca. fire måneder, 84 timer om måneden
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.