#4290 | 2015-01-15 København, Denmark

Driftskonsulent til offentlig kunde i København

Kunden har i dag en sikkerhedsplatform, der udstiller en række datakilder og services til eksterne aftagere. Platformen er en aldrende platform, der ikke er tidssvarende og heller ikke længere er supporteret af leverandøren. Denne eksisterende sikkerhedsplatform ønskes således erstattet af en tidssvarende, supporteret platform, der i øvrigt skal udstille services i henhold til de guidelines og normer, der er i offentligt regi (OIO standarder).

Konsulenten skal have minimum to års dokumenteret erhvervserfaring med løsning af tilsvarende opgaver i en større offentlig virksomhed.

Mindstekrav til kompetencer:
  • Dokumenteret erfaring med Microsoft ADFS
  • Dokumenteret erfaring med Microsoft .net
  • Dokumenteret erfaring med OIO standarder

Yderligere relevante kompetencer er eksempelvis kompetencer inden for ITIL og IT-projektledelse.

Opgavens omfang:
Frem til det forventede idriftsættelsestidspunkt for sikkerhedsplatformen 1. juli 2015 og hypercare perioden frem til 1. august 2015 forventes et gennemsnitligt ugentligt timeforbrug på ca. 30 timer. Fra 1. august 2015 til 31. december 2015 forventes et gennemsnitligt ugentligt timeforbrug på ca. 10 timer.

Hvis dette er en opgave for dig kan du ved at klikke dig ind på opgaven få yderligere beskrivelse af opgaven, kundens krav samt detaljeret kravskema.

Start: Medio februar 2015
Varighed: Året ud - ikke fuld tid (30 hhv. 10 timer/ugen)
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.