#4082 | 2014-10-15 København, Denmark

Interim Områdechef

Til en af vores kunder søger vi en interim Områdechef til varetagelse af ledelsesfunktionen for 23 medarbejdere og en projektportefølje. Områdechefen indgår i et fælles budgetområde og er sammen med 2 øvrige kolleger ansvarlig for 90 medarbejdere.

Områdechefen skal som prioritet overtage program/portefølje-ledelsen af vigtige projekter i området, varetage personale-administrative funktioner og indgå i det fælles ledelses-team på området.
Profilen skal have indsigt i og erfaring fra offentlig forvaltning/ det offentlige, og have praktisk ledelseserfaring og erfaring med projektledelse af Datawarehouse/Business intelligence programmer.

Den rigtige profil vil også kunne igangsætte de indledende analyser af områdets forskellige data-kilder som forberedelse for udarbejdelse af en langsigtet strategi på området, og indgå som en aktiv sparringspartner for kolleger i chef-kredsen og de ansvarlige projektledere i eget område.

Kompetence-krav:
Offentlig ledelseserfaring, herunder personaleledelse
Datawarehouse erfaring (SAP, Oracle etc)
Program/projektledelse i dette område vedr Business intelligence erfaring
Budget- og rapportering.

Start: Asap
Varighed: 3-6 mdr
Arbejdssted: København
Krav: Min. 5 years of professional IT experience.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.