#3984 | 2014-09-07 København, Denmark

Leveranceprojektleder

Vi søger robuste og leveranceorienterede projektledere med hands-on erfaring i at træde hurtigt ind i en opgave og sammen med et fokuseret team drive en leverance i mål.

Projektlederen skal være i stand til på én gang at begå sig i et stort og komplekst projekt-setup og samtidig holde eget og teamets fokus skarpt på sine afgrænsede opgaver.

Med den korte tidshorisont er der brug for projektledere, som formår at drive løsningen fremad ved at bygge på viden og kompetencer fra tilknyttede nøglepersoner, der kender henholdsvis den konkrete tekniske løsning og forretningens tilsvarende brug af denne.

Konsulenten skal desuden evne på meget kort tid at sætte sig i komplekst materiale og agere herfra selvstændigt.

Projektlederen skal drive projektet frem mod opfyldelse af projektets hovedmål, sikre færdiggørelse og anvendelse af de funktionsområder som endnu ikke bruges, kvalitetssikring af de funktionsområder der tages i anvendelse, klargøring til overlevering til den fremtidige driftsorganisation og endelig medvirke til at nedlukke projektet.

Det er centralt at konsulenten er fortrolig med offentlig forvaltning og organisering, og projektledelse i politisk styrede organisationer og erfaring med projektledelse i store IT-projekter.

Start: Ultimo september
Varighed: 5 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.