#3983 | 2014-09-07 København, Denmark

Projektleder - programleder

Vi søger en meget erfaren projektleder med stor i erfaring i planlægning samt opfølgning på planer og opgaver, der skal indgå som en væsentlig ressource i programsekretariatet og referere til projektchefen.

Konsulenten skal dokumentere kompetencer inden for tidsplanlægning og det vil være konsulentens rolle at udarbejde hovedtidsplanerne (i fortsættelse af de allerede eksisterende planer) og korrigere disse efter aftale med projektledelsen og styregruppen. Konsulenten vil ligeledes have til opgave at følge op på delprojektledernes egne tidsplaner og fremdriften heri og stå for den løbende planstyring samt opfølgning på delprojektledernes leverance med henblik på rapportering til projektchefen – samt udarbejdelse af styregruppemateriale i samarbejde med øvrige programmedarbejdere.

Planlægningen skal støtte op om og sikre gennemførsel til tiden af projektets hovedaktiviteter.

Krav til konsulenten:

  • Minimum 7 års erfaring
  • Det er centralt at konsulenten er fortrolig med den offentlige forvaltning og organisering, projektledelse i politisk styrede organisationer og erfaring med projektledelse i meget store IT-projekter.
  • Konsulenten skal desuden evne på meget kort tid at sætte sig ind i komplekst materiale og agere selvstændigt herpå.


Start: Ultimo september
Varighed: 5 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.