#3912 | 2014-08-18 Midtjylland, Denmark

Forretningskonsulent, Logistik og RFID

Vi søger en trusted advisor til en af vores kunder, som har brug for at få løst logistiske udfordringer i forbindelse med shipping af containere, som indeholder dyrt udstyr.

Konsulenten skal kunne tage det forretningsmæssige synspunkt, og hjælpe forretningen med at vurdere hvad der vil være den bedste løsning for forretningen.

Konsulenten skal lave en omfattende vurdering og optimering af processer , samt vurdering af og valg mellem mulige teknologiløsninger (RFID mv.) samt efterfølgende implementering .

Profilen skal beherske de relevante teknologier på mindst konceptniveau, men skal først og fremmest kunne forstå de forretningsmæssige udfordringer og se de forretningsmæssige muligheder for optimering ved hjælp af teknologier for sporing af containere, og skal først og fremmest kunne fungere som forretningens 'trusted advisor' i forhold til eksterne leverandører mv.

Start: August
Varighed: 3 måneder, ad hoc
Arbejdssted: Midtjylland
Krav: Min. 5 years of professional IT experience.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.