#3807 | 2014-07-02 København, Denmark

Head of Operations (fast stilling)

Erfaren Driftschef søges til rolle som Head of Operations & Projects, til virksomhed i hastig udvikling.
Erfaring fra den finansielle sektor, telekommunikation, IT-leverandører eller energisektoren kunne være et plus.

Til selvstændig virksomhed i markedet for mobile betalingsløsninger, søger vi en erfaren driftschef til stillingen som Head Of Operations & Projects.

Rollen er ansvarlig for den operationelle drift af de udstillede betalingsløsninger og dermed også ansvarlig for den aktive forvaltning af virksomhedens samarbejdsaftaler med software udviklings-partnere, og operationelle leverandører i forskellige niveauer.

I forlængelse af det daglige driftsansvar er rollen ansvarlig for den løbende koordinering af vedligeholdelses- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med Head of Product management og de øvrige medarbejdere i organisationen.

Du har erfaring med IT-drift og udvikling, evt. fra en mindre virksomhed, hvor du har håndteret Support, Problem/Change management, SLA drift, KPI opfølgninger, service vinduer, incident management og kontinuerlig monitorering og tilkald.

Rent teknisk forventes du at have erfaring med IT-infrastruktur på et generelt plan, indenfor netværk, gateways, Firewalls og applikationsservere. Ligeledes er det en fordel også at have indgående kendskab til SMS-trafikteknologi og dynamikker, herunder MNO’s, MO’s, MT’s, Merchants og PSP’s.

Virksomheden er i hastig vækst og det løbende arbejde med at konsolidere opgaver i velfungerende processer er en del af stillingens ansvarsområde, ligesom en serviceminded kommunikation med virksomhedens kunder i B2B segmentet indgår.

Da virksomheden opererer i et område der tilses af Finanstilsynet, er evne til og erfaring med at sikre detaljeret dokumentation og processporbarhed vigtig.

Du har erfaring fra processer for håndteringer af eksterne IT leverandører under kontrakt, herunder forløbet fra idé til estimering, tilbud, prioritering til udvikling og deployment. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar ikke blot for egne opgaver, men for fællesskabet og hjælper hvor du kan.

VI leder efter en selvstændig og robust profil, som kan indgå i et meget dynamisk team, hvor evnen til at begejstres, vægtes højt. Teamet består for nuværende, af 12 travle medarbejdere og vores hverdag kan være hektisk i et miljø præget af godt humør og en dyb fælles ansvarlighed. Vi ser fremad, finder løsninger og arbejder kontinuerligt ud fra devisen om, at intet er umuligt.

For spørgsmål, kontakt
HR-rekrutteringspartner
Henrijette Lindholm
  • 45 88832648 eller på mail
hl@prodata.dk

Frist pr. tirsdag d. 8.7.2014

Start: Snarest muligt
Varighed: Fast stilling
Arbejdssted: København
Krav: Min. 5 years of professional IT experience.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.