#3782 | 2014-06-24 Fredericia, Denmark

Chef projektleder

Til en af vores kunder har vi behov for en meget dygtig projektleder til at opnå effektiv fremdrift i et stort og komplekst IT projekt.Der er behov for en inspirerende leder-typer, som er meget struktureret og god til at få eksekveret. Opgaven vedrører projektledelse af et kritisk projekt vedr. optimering af driften af et centralt og kritisk it system.
Projektet omfatter gennemførsel af 16 konkrete initiativer som eksempelvis sikring af data konsistens, forbedring af rapportering, Etablering af change pro-ces for ændringer og forbedringsforslag i det centrale Data-lager-system, Back log af service requests, monitorering, håndtering af måledata mm. Projektet vil indeholde en væsentlig del af interaktion med it underleverandør samt brancheaktører. Der vil være en væsentlig del af samkoordinering med et kørende udviklings-projekt. Krav:

  • Projektlederen skal have en lang og praktisk erfaring med opgaver som idriftsættelse og driftstabilisering af kritiske it systemer. *Kandidaten skal være struktureret og vedholdende. *Meget ansvarlig.
  • God til kommunikation både med udviklere og management.
  • Engagerende.
  • Troubleshooter og debugger * Stor erfaring i interaktion med it underleverandør samt brancheaktører/ interessenter.


Start: ASAP
Varighed: 6 mdr
Arbejdssted: Fredericia
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.