#3756 | 2014-06-13 Midtjylland, Denmark

Applikationskonsulent - vikariat

Til kunde i Midtjylland søger vi to applikationskonsulenter, som bliver en del af et team der har aktiviteter mange steder i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du som person er udadvendt og god til at kommunikere i skrift og tale, såvel dansk som engelsk. Din uddannelsesmæssige baggrund er datatekniker med 3-5 års praktisk erfaring eller en bachelor i IT, men en IT-ingeniør, der har ønske om at have en vis nærhed til det praktiske vil også kunne motiveres.

Blandt andet følgende opgaver skal varetages: Installation og konfiguration af standardsoftware, opsætning af systemer, fejlhåndtering og trouble shooting.

Der forventes bred viden om Windows (Windows 8.1, 7 og XP) samt SQL kendskab til både 2003 og 2008, herunder tabeller, import, export, backup og restore.

En del rejseaktivitet i både ind- og udland forventes i hele perioden. Dansk og engelsk i skrift og tale, og gerne yderligere sprogkendskab.

Start: 11. august 2014
Varighed: 30. april 2015 plus option
Arbejdssted: Midtjylland
Krav: Min. tre til fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.