#3710 | 2014-05-26 Sydjylland, Denmark

Programleder m erfaring i gennemførsel af IAM ( Identity Access Management)

Vi søger en programleder til Identity Access Management projekt. Kunden ønsker at gennemføre et Identity Access Management (IAM) projekt - med det formål, at

  • Sikre en effektiv, sikker og ensartet administration af den enkelte brugers rettigheder.
  • Opnå overensstemmelse med forretningsprincipper og lovkrav ved en automatiseret bruger- og adgangsstyringsproces.
  • Sikre en større gennemsigtighed og sporbarhed, da implementering af unikt bruger-ID vil gøre det lettere at identificere, hvem der har foretaget handlinger indenfor og på tværs af applikationer og services gennem et ansættelsesforhold.

Projektet indbefatter tre hovedfokusområder – teknologi, processer og HR - Hensigten er, at programlederen varetager den samlede programledelse, samt projektledelsen af proces og HR aktiviteterne. Teknologisporet gennemføres af en intern projektleder i rammerne af programmet, og der er ved at blive gennemført en teknologiafprøvning, som vil afklare og teste det teknologiske fundament. Programleder bør have følgende kompetencer og erfaring: - Stærk erfaring med gennemførsel af IAM. - Stærk erfaring med processer (identificering af hændelser og proces re-design) samt HR (definition af roller, sikring af stamdata og gennemgang af HR processer).

Start: 15. juni
Varighed: Resten af året
Arbejdssted: Sydjylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.