#3573 | 2014-03-27 Midtjylland, Denmark

Application Analyst/Developer til Midtjylland

Til kunde søger vi en person der kan udvikle, implementere og idriftsætte pilotsystemer. Det kan være til projektansættelse eller freelance, men også gerne en profil der på sigt gerne vil fastansættes.
Profilen skal støtte den interne softwareudvikler, men forventes ikke eller kun i begrænset omfang at skulle programmere, men må meget gerne have kendskab/lidt erfaring med programmering.
Opgaverne er blandt andet at omsætte specifikationer til Web layouts, at konfigurere og programmere Websider og at designe og danne udtræk fra databasesystemer samt afhjælpning af systemproblemer og –fejl.
Miljøerne indeholder IBM Web Sphere, DB2, TAM, Java, HTML5, JSP, Adobe Omniture og Adobe CQ5. Det er ikke et krav at vedkommende kan dække alle områder, men gerne så mange som muligt. Dansk og engelsk i skrift og tale er et krav.
Er det noget for dig, så klik ind på opgaven og skriv gerne i kommentarfeltet hvilke af de nævnte miljøer du har erfaring med og om du er til freelance eller projektansættelse.

Start: ASAP
Varighed: 3 - 6 mdr.
Arbejdssted: Midtjylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.