#3532 | 2014-03-17 Denmark

Projektleder, Offentligforvaltning og driftsstyring

Erfaren projektleder til et stort igangværende projekt, hvor der fokuseres på:

  1. Projektledelse af delprojektet ”driftsstyring”, samt planlægning og eksekvering af driftsforløb
  2. Eksekvering af projektledelsesaktiviteter vedr. kontakten til fordringshavere
  3. Tværgående koordinering mellem delprojekterne

Denne opgave er dels en projektledelsesopgave, men også en implementeringsopgave, der går ud på at forsætte den igangværende eksekvering af selve projektleverancerne i samarbejde med projektdeltagerne, leverandør og de eksterne samarbejdsparter.

Ønsket erfaring:

  • Konsulenten skal have over 7 års erfaring som projektleder.
  • Konsulenten skal kunne samarbejde positivt med mange forskellige aktører (tekniske såvel som forretningsmæssige aktører), men det indebærer også, at konsulenten skal kunne tilrettelægge og styre store projektleverancer i mål.
  • Konsulenten skal have erfaring med planlægning og driftsafvikling, samt indsigt i offentlig forvaltning, hvor indsigt i inddrivelsesområdet vil være en fordel.
  • Konsulenten skal have stort kendskab til den offentlige forvaltning og organisering, idet en væsentlig forudsætning for at det kan køre i drift er at de eksterne samarbejdsparter også er klar til at gå i drift.
  • Konsulenten skal have erfaring med kommunikationsaktiviteter (og planer) samt have erfaring med samarbejdsprojekter mellem offentlige myndigheder.
  • Konsulenten skal have erfaring med overordnet koordinering med mange samarbejdsparter, samt have erfaring med værktøjer og metoder til at håndtere tværgående koordinering i komplekse it-projekter.


Start: April
Varighed: 6 måneder (30 timer om ugen)
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.