#3207 | 2013-11-08 København, Denmark

Java EE udvikler - Websockets

Opgaven omhandler videreudviklingen af et ” overlay network” til deling af data. Infrastrukturen er bygget fra bunden på åbne webstandarder såsom WebSockets og JSON, men er samtidig kompatible med eksisterende systemer.

Der skal bygges videre på både klient delen til netværket, som på sigt, ud over at blive brugt internt, også skal benyttes af andre partnere.

Derudover, skal der også videreudvikles på server delen som sørger for routing af besked, geografisk baseret broadcasting, autorisation af klienter og registrering af geografisk begrænset services. Det er derfor essentielt af konsulenten besidder kompetencer indenfor netværks programmering, distribuerede systemer og skalerbare systemer.

Et stærkt Java kendskab er ligeledes påkrævet, da det nuværende system er udviklet i sproget. Desuden er et kendskab til eksisterende maritime standarder og begreber ønskværdigt.

Java 7
WebSockets
JSON

Nice to have:

Apache Wicket
HTML/CSS og JavaScript
EJB 3
JPA
JBoss
OpenLayers JavaScript API
OpenStreetMap
Web Map Service / Tile Map Service
Scrum
Github

Start: December
Varighed: 15 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.