#2812 | 2013-05-06 Midtjylland, Denmark

Ekspert Java EE 6 udvikler

Konsulenten skal forvente opgaver som installering af services på Debian Linux og diverse konfiguration management opgaver, som konfigurering af JBoss7 servere I forbindelse med udviklingen.

Personen som vi søger skal havde en stærk udvikler baggrund inden for JavaEE 6. Han skal besidde ekspert viden på at skrive og designe fuld skalerbar kode i et JBoss applikation cluster, som består af teknologier som HornetQ, Infinispan, EJB3, WebServices, RestEasy, Hibernate.

Ekspert viden på Hibernate og mapping af objekt modeller til relationel modeller er et krav, samt indgående viden til database laget og gerne PostgreSQL er en fordel.

Performance optimering er del af job stillingen og kræver indgående kendskab til profiling af Java applikationer og helt ned til databasen.

Erfaring med udvikling og drift af en større installation, det vil sige et system der er always on - og har mange brugere. (DevOps)

Start: September
Varighed: 6-12 måneder
Arbejdssted: Midtjylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.