#11646 | 2018-07-13 Nordsjælland/Northern Sealand, Denmark

Python udvikler/ Python arkitekt

Kundens udsøgninger (queries, datamining) er i dag udviklet i SQL. Hver udsøgning dækker et bestemt snyds- eller fejlmønster, og de har i alt 70+ udsøgninger (”kriterier”). Megen logik går igen i disse kriterier men er hardcoded i hvert kriterie – koden deles og genbruges ikke.

Ambitionen er at reimplementere de 70+ udsøgninger i Python i stedet for SQL. Ved at anvende Python forventes det at der kan høstes en række gevinster:

  • mulighed for at anvende versionsstyring
  • mulighed for (automatisk) at kunne teste vores kode
  • bedre mulighed for at lave genbrugelig kode (don’t repeat yourself)

Der anvendes også Python i andre løsninger, så der opnås også nogle samproduktionsfordele ved nu at gå over til at benytte Python i stedet for SQL i udsøgninger efter fejl og snyd.

Behovet er en erfaren Python softwareudvikler, der kan hjælpe os med at migrere vores dataudsøgninger fra SQL til Python.

Desuden har kunden brug for en arkitekt der kan hjælpe med at designe den løsning, som de kommende Python-udsøgninger kommer til at køre i.

Hvis de to behov – Python-udvikler og arkitekt – kan dækkes af samme konsulent, så er det meget fint. Alternativt må det være to konsulenter.

Kompetencekrav:

Python udvikler:

  • Solid erfaring med Design patterns, Object-Relational Mappers, virtuelle miljøer og objekt orienteret udvikling er en forudsætning.
  • Sunde udviklingsvaner er også en forudsætning: opdel kode i overskuelige sektioner (anvend packages, moduler, klasser, funktioner på hensigtsmæssig vis), anvend konsekvent versionsstyring samt erfaring med at anvende test.
  • Konsulenten skal deltage i det konkrete arbejde med at migrere kode fra SQL til Python. Det kommer til at foregå i samarbejde med folk i teamet, hvilket skal sikre to ting: 1) at de ansatte folk kan hjælpe konsulenten med forretningsforståelsen af data og 2) at konsulenten kan hjælpe med at løfte deres Python-niveau (bl.a. vha. code review, overholdelse af arkitekturprincipper, efterlevelse af coding best practices mv.). 2) betyder, at konsulenten skal være indstillet på – og god til – at samarbejde og lære fra sig.

Python arkitekt:

  • Kan tænke hele vejen fra databaseniveau og til ”applikationen”, dvs. de enkelte udsøgninger skrevet i Python. Der skal givetvis nogle abstraktionslag med i løsningen, fx Data Access Layer og Feature Layer.


Start: August (primo eller medium). Evt. deltid fra September
Varighed: 3-6 måneder
Arbejdssted: Nordsjælland/Northern Sealand
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Jeg er interesseret i denne opgave

Træk filer hertil for at vedhæfte dem
Intet er blevet vedhæftet.
Overfører: "{{uploadingFile.name}}" Vedhæftet: "{{candidate.fileName}}"
Kunne ikke behandle "{{uploadErrFile.name}}". Kun filer med følgende endelser tillades: ".pdf, .doc, .docx". Gem venligst din fil som en af de tilladte filtyper og prøv igen. Filen skal være under {{uploadErrFile.$errorParam}}
{{uploadErrorMsg}}
Vælg dokument
{{$select.selected.commonName}}
Korriger venligst disse felter og prøv så at sende igen:
  • {{ getValFieldName(field) }}

Du har lige indsendt denne formular.

Bemærk: Hvis vi vurderer, at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine CV-oplysninger vil ikke blive videregivet til kunden, før vi har talt med dig.

Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressourceafdelingen:

Peder Emil Andersen
Senior Sourcing Specialist

E-mail
Telefon+45 88 83 26 39
Mobil+45 20 86 11 71