#10526 | 2018-01-30 Københavnsområdet, Denmark

Senior Tester

Til en af vore kunder søger vi en Senior Tester til test strategi, planlægning, rapportering, hands on testafvikling, agil test.

Konsulenten forstår at være spillende træner samtidig med at den strukturerede test og kvalitet i produktet forventningsafstemmes og implementeres.

Du skal være i stand til at skabe synlighed om test både ved rapportering og ved at indgå i samarbejdet på konkrete user stories. Her skal du, sammen med udviklere og produktejere, beslutte testomfang og hvad der testes på hvilket testniveau således, at det manuelle testarbejde minimeres og kontinuerlig test optimeres.

Opgavebeskrivelse:
  • Test strategi, planlægning, rapportering, hands on testafvikling, agil test coaching.

Faglige kvalifikationer:
  • Testfagligt stærk, datakonverteringserfaring, hands on agil (Scrum) erfaring ikke blot teori, kommunikativt stærk både en til en og i større grupper, coachingerfaring, erfaring med lean, erfaring med forandringsledelse.

Systemkendskab:
  • TFS til rapportering.

Erfaring:
Erfaring fra større projekter med mange kunde ”golives” er et plus. Domæneerfaring inden for arbejdsmarkedsprodukter er et plus. Erfaring med testautomatisering som en del af kvaliteten omkring continuous integration/delivery er et plus.

Øvrige ønsker:
  • Forståelse for det agile mindste, samt erfaring med opbygning af dette i teams


Start: ASAP
Varighed: 3 måneder+
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.