#10442 | 2018-01-22 Midtsjælland, Denmark

Projektleder - stærke analytiske kompetencer

Opgaven vedrører:

Opgaven går blandt andet ud på at afdække organisationens struktur og anvendelse af varemodtagelse, attestation, godkendelse og rammer herfor jf. kasse-og regnskabsregulativet. Når disse oplysninger er tilvejebragt skal strukturer og fuldmagter kunne registreres i et identitetsmanagementsystemet (IDM eller lignende). Identitetssystemet skal således udvikles til at kunne rumme kompetence- og fuldmagtsregistreringer, så kunden kan præstere et overblik og kunne vedligeholde data et sted. Underliggende systemer som pronestor, Oracle e-business suite (NASA), rejseafregning, personalesystemer mv. vil da kunne trække på data og være synkront opdaterede i forhold til hvem der må hvad (disponere, attestere, varemodtage og godkende) inden for hvilke rammer (beløb, typer af anskaffelser mv). Den resterende del af opgaven er specifikt at implementere brugen af disse data i et dertil hørende workflow i Oracle e-business suite til at kunne anvende oplysningerne fra IDM.

Der efterspørges:

Konsulenten skal have minimum 5-10 års erfaring med projektledelse samt stærke analytiske kompetencer. Konsulenten skal kunne agere selvstændigt, og af natur være struktureret og løsningsorienteret. Desuden skal konsulenten have erfaring med processer i bl.a. økonomi og indkøbsfunktioner, samt generelt erfaring med adgangsstyrring til systemer.

Start: 19. februar 2018
Varighed: Året ud plus option
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.