#10146 | 2017-12-08 Midtsjælland, Denmark

Java Udvikler til Migrering

For en finansiel kunde i Midtsjælland, leder vi efter en Java udvikler.

Opgavebeskrivelse Migrering af gammelt FTP setup over på en moderne Java platform. Det primære arbejde består i at analysere eksisterende integrationer og i samarbejde med forretningsområderne omlægge
integrationerne til ny Apache Camel baseret platform, implementeret i Java. Det er ikke selve den gamle kode der skal migreres, men der skal tages udgangspunkt i konfigurationen og dokumentationen af de gamle integrationer hvorefter integrationen skal implementeres på den nye platform.


Krav til kandidat:
Erfaren Java udvikler der ikke er bange for at stikke fingrene i gamle løsninger og finde ud af hvordan man bedst implementerer dem på en ny og bedre måde. Der må påregnes en del kommunikation med de forskellige forretningsområder for at sikre at alt er migreret/omlagt på en tilfredsstillende måde, ligesom det ofte vil være nødvendigt at tale med dem for at forstå den oprindelige løsning.

Kendskab til følgende vil være en fordel, men ikke et krav:
Almen FTP kendskab - Apache Camel - Spring Tool
Suite/Eclipse - Spring Boot - PGP Kryptering - Certifikater/Nøgler

Start: 2. jan 2018
Varighed: 30. juni 2018
Arbejdssted: Midtsjælland, Denmark
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.