#10069 | 2017-12-01 Københavnsområdet, Denmark

Projektleder, med kendskab til liv & pension

Til en af vores kunder søger vi en erfaren Projektleder, med kendskab til liv & pension.

Konsulenten skal have solid erfaring med transition management eller med lignende projekter med fokus på konsolidering samt sammenlægning af infrastruktur og systemer.

Konsulenten skal have solid erfaring med projektledelse og gerne med en PRINCE2 certificering.

Det vil være en fordel at have erfaring med offshore.
Kunden forventer, at du har en relevant faglig uddannelse som ingeniør, datalog, datamatiker eller lign., eller på anden måde kan dokumentere faglig erfaring og resultater på området.

Solid tekniske indsigt, konstant søgende efter struktur og orden samt naturlige talenter for kommunikation er nøglekompetencer, når der skal tage det samlede ansvar for et transitionsprojekt gennemføres til aftalt tid, med aftalt økonomi, med aftalt kvalitet og med høj kundernes tilfredshed.

Konsulenten skal derfor have et godt overblik og udvise rettidig omhu i forhold til involvering af de forskellige parter samt planlægning, koordinering, opfølgning og eskalering, der sikrer fremdrift samt sikker og stabil drift for vore kunde, mens projekterne gennemføres. Konsulenten skal også analytisk og proaktiv og bidrager til udvikling og forbedring af kundens metoder, procedurer og værktøjskasse.

Start: ASAP
Varighed: 6 måneder
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.