ProData Consults magasin for IT-konsulenter

KonsulentNyt er et magasin skrevet sammen med og for freelance IT-konsulenter om livet som freelancer, om udfordringer, karriere, kompetencer og erfaringer. Det er jeres magasin, så har du erfaringer, som  andre IT-konsulenter kunne få nytte af - en god historie, en vigtig vinkel, et budskab, eller information om noget rent IT-teknisk og fagligt - så skriv til os på redaktion@prodata.dk

Alle hovedartiklerne i KonsulentNyt kan læses online eller downloades via www.konsulent-nyt.dk

Om KonsulentNyt:

KonsulentNyt er et kvartalsmagasin for freelance IT-konsulenter, der udkommer som trykt magasin i ca. 3500 eksemplarer. Elektronisk bliver det sendt ud til yderligere 5000 modtagere.

Artiklerne i KonsulentNyt kommer omkring alle aspekter af konsulentlivet i IT-branchen og er skrevet sammen med og for freelance konsulenter. Artiklerne handler om IT-konsulenters professionelle arbejdsliv, erfaringer, udfordringer og dos and don'ts som konsulent, og skrevet for at inspirere og give andre freelance konsulenter gode råd og nye synspunkter, og om oplevelser, fritid og livet som freelancer i det hele taget.

Siden det første KonsulentNyt udkom i 2003 har vi interviewet IT-konsulenter omkring test, outsourcing, projektledelse, livet som programmør, agil udvikling, at rejse som freelance IT-konsulent, fremtidens tendenser for IT-konsulenter,  offshoring i Indien, test management og teknisk test, indsigt fra Oracle, optimering fra IBM, certificering og uddannelse, opgradering af IT-kompetencer, hvordan branchen hyrer konsulenter, Scrum, Cloud, Open Source, JavaScript, om hvordan du fremmer din  karriere som IT-konsulent, om forretningsledelse, App-udvikling, systemudvikling, Webudvikling, om at arbejde i udlandet som konsulent, senior projektledelse,  udfordringer som IT-konsulent, hvilke konsulenter og kompetencer IT-branchen forespørger, om management, fritid, familie og karriere som freelance IT-konsulent, og meget mere.  

Mange IT-chefer og CIOs er blevet interviewet i årenes løb fra bl.a. Danske Bank, KMD, Microsoft, IBM, Oracle, Dong Energy, TDC, Nordea, ATP, GN Netcom, SDC, SaxoBank om deres erfaringer med at lede store projekter, omstruktureringer, effektiviseringer, hvordan de bruger freelance konsulenter i deres IT-afdelinger, om dos and don'ts som IT-konsulent, om værdien ved at bruge IT-konsulenter, og hvordan og hvad IT-konsulenter skal kunne præstere.

Vi håber, at KonsulentNyt giver værdi for dig som freelance IT-konsulent. Du er altid velkommen til at kontakte redaktionen på KonsulentNyt med ideer, vinkler, faglighed etc. Skriv til redaktion@prodata.dk

 

INtf?