Bliv konsulent for ProData Consult

Hvis du vil være blandt de bedste, kan du tilmelde dig her.

ProData Consult søger alle slags freelancekonsulenter fra udviklere til business managers. Hvis det er dig, og du er interesseret i at blive en del af et stærkt nationalt og internationalt netværk, kan du tilmelde dig herunder.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig, at du vil blive godkendt som IT-konsulent i ProData Consult, da vi stiller store krav til vores konsulenters kompetencer.

I forbindelse med din tilmelding anbefaler vi, at du uploader dit eget CV og samtidig oplyser, hvornår du kan starte. Oplysningerne vil fremskynde den videre proces med at finde opgaver samt få dit CV optimeret til kundefremsendelse.

Et godkendt ProData-CV giver ret til gratis at deltage i vores seminarer (forumaftener), og du vil modtage kvartalsbladet KonsulentNyt.

OBS! Hvis du tilmelder dig RSS-feed, vil du blive orienteret, når der er aktuelle opgaver, men vi opfordrer dig til løbende at tjekke joblisten på www.konsulenter.dk for at se, om der skulle være en opgave, der matcher dine ønsker og kompetencer.

Efter din tilmelding vil du få tilsendt en e-mail med brugernavn, password og link til vores CV-site.

Tilmelding

Vedhæftet:
  • Intet er blevet vedhæftet.
» Læs betingelserne her.

INtf?