Vi tilbyder CV-rådgivning

For mange er det en udfordring at skrive et professionelt freelance-CV, da målgruppen ikke er klart defineret, og man kan have svært ved at se objektivt på sig selv. Det kan ProData Consults HR-afdeling hjælpe dig med.

I mange år har vi haft stort held med at placere konsulenter på de rigtige opgaver hos vores kunder. Den succes hænger blandt andet sammen med, at vi har en standardiseret arbejdsproces omkring de CV'er, vi får igennem HR-afdelingen.

Et element af denne arbejdsproces er at coache konsulenter til at optimere deres CV. ProData Consults HR-folk er trænede i CV-coaching og har alle mange års erfaring med at skærpe og konkretisere konsulentprofiler. HR-chef Claus Schack fortæller:

"Vi kender målgruppen, vi er vant til at rydde op i data, og vi vil meget gerne hjælpe vores konsulenter med at skrive et godt ProData-CV i forbindelse med kundefremsendelser. Netop sparring omkring CV'er er et ProData-tilbud, som mange af vores konsulenter er meget glade for."

Der er ingen tvivl om, at et velskrevet og godt vinklet CV hjælper den enkelte konsulent betydeligt i jagten på den næste freelanceopgave. Lige så vel som et dårligt defineret CV kan spolere muligheden for at komme til samtale.

INtf?